Joissain tilanteissa tulee tarve tarkistaa, onko allekirjoittajalle lähetetty allekirjoituskutsu mennyt perille. Tarkistuksen voi tehdä esim. dokumentin lähettäjä tai henkilö kenellä on oikeudet nähdä dokumentin tiedot laajemmin. Jos toimintoa ei siis käyttöliittymässä näy, ongelma johtuu puutteellisista käyttöoikeuksista ja näissä tilanteissa kannattaa kääntyä yrityksen pääkäyttäjän puoleen.

Tarkistus voidaan tehdä seuraavasti:

1. Avaa kohta "Asiakirjan tiedot" ja valitse toiminto "Lisätoiminnot" osapuolen kohdalta.

2. Tarkista osapuolen tiedoista miten sähköpostit on lähetetty perille. Näkymä näyttää tekniset kuittaukset, joita sähkpostipalvelimet ovat keskenään vaihtaneet. Jos viesti näyttää menneen perille, mutta allekirjoittaja kertoo että ei ole viestiä saanut, kannattaa ohjeistaa vastaanottaja tarkistamaan esim. roskapostikansiot. Signom palvelun lähettämät sähköpostiviestit merkitään oikeaoppisesti automaattiviesteiksi, joten joissain tilanteissa esim. käyttäjän omat sähköpostiasetukset saattavat ohjata viestin INBOX näkymään sijaan toiseen alikansioon kuten "roskaposti" tai SPAM

Kuva 1: Asiakirjan tiedot ja lisätoiminnot valinta

Kuva 2: Tarkempi näkymä osapuolen sähköposteista ja siihen liittyvästä liikenteestä.