Allekirjoittajan sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Käyttäjä, jolla on oikeus hallinnoida asiakirjaa, voi vaihtaa allekirjoittajan sähköpostiosoitteen.

Sähköpostiosoitteen voi vaihtaa vain jos kyseinen osapuoli ei ole vielä allekirjoittanut.

Sähköpostiosoitteen voi vaihtaa menemällä asiakirjan sivulle, valitsemalla "Asiakirjan tiedot", valitsemalla kyseisen osapuolen kohdalta "Lisätoiminnot" ja klikkamalla "Vaihda sähköpostiosoite" painiketta.