Pääkäyttäjäoikeuden vastaanottaminen

Pääkäyttäjä saa sähköpostitse ilmoituksen, jossa kerrotaan, että hänelle on myönnetty pääkäyttäjän asema:

Pääkäyttäjäoikeus vahvistetaan klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä. Linkki ohjaa käyttäjän rekisteröitymään palveluun. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän tulee tehdä vahva tunnistus, hyväksyä palvelun käyttöehdot ja luoda itselleen salasana. Rekisteröitymisen jälkeen pääkäyttäjä voi kirjautua palveluun sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Pääkäyttäjä voi tämän jälkeen myöntää asemavaltuuksia muille työntekijöille.