On mahdollista että ulkopuolinen taho yrittää lähettää huijausviestin, jonka lähettäjänä näyttää olevan Signom. Huijausviestien tarkoituksena on yleensä saada käyttäjä menemään huijaussivustolle, ja saada käyttäjä syöttämään sinne luottamuksellista tietoa.

Toistaiseksi emme ole saaneet ilmoituksia huijausviesteistä, mutta niiden esiintymistä ei voi poissulkea.

Tämän vuoksi on tärkeää, että käyttäjä varmistaa, että aina klikatessa sähköpostissa olevia linkkejä osoite alkaa https://www.signom.com.