Palvelun tietoturva on Signomille ensiarvoisen tärkeää, ja se on huomioitu kaikessa yrityksemme toiminnassa. Allekirjoitusten varmentamiseksi ja luottamuksellisten tietojen suojaamiseksi käytämme useita menetelmiä.

Signom noudattaa tietoturvan hallinnoinnissa ISO27001 standardin mukaista tietoturvan johtamisjärjestelmää.

Palvelun tietoja säilytetään palvelimilla, jotka sijaitsevat korkean tietoturvan konesaliympäristössä. Kaikki käytetyt palvelinkeskukset sijaitsevat EU-alueella. Kaikkien konesalipalveluiden tietoturva on ISO 27001 -sertifioitu.

Signomin henkilöstön pääsy asiakastietoihin on rajattu kunkin henkilön kannalta vain välttämättömiin tietoihin. Asiakastietojen käsittelystä palvelun ylläpitoa, laskutusta ja käyttäjätukea varten kerätään lokitiedot.