Uusi asiakirja luodaan navigoimalla kohtaan "Asiakirjat" ja "Uusi asiakirja". 



Perustietoihin täytetään asiakirjan nimi ja oma asema. Omaksi asemaksi valitaan yritysasema mikäli asiakirja halutaan omasta puolesta allekirjoittaa. Mikäli asiakirjan lähettäjä ei itse allekirjoita asiakirjaa, valitaan omaksi asemaksi "Ei allekirjoittava osapuoli".



Asiakirjan näkyvyyttä voidaan rajata. Mikäli valitaan yrityskohtainen näkyvyys, pääsee sopimuksen näkemään myös muut valtuutetut. 



Seuraavassa vaiheessa asiakirjaan lisätään muut osapuolet. Osapuolelle voidaan valita, onko hän allekirjoittava osapuoli vai ei. Mikäli osapuoli ei ole allekirjoittava osapuoli, lisätään täppä kohtaan "Ei allekirjoittava osapuoli". Osapuoli pitää vielä lisätä klikkaamalla "Lisää uusi allekirjoittaja".



Seuraavaksi voidaan määritellä allekirjoittajille järjestys kohdasta "Aseta allekirjoittajille järjestys". Mikäli halutaan, että asiakas allekirjoittaa asiakirjan ensin, siirretään toinen osapuoli ryhmään kaksi. Toinen allekirjoittaja saa allekirjoituskutsun vasta, kun ensimmäinen allekirjoittaja on allekirjoittanut. 



Seuraavassa vaiheessa lisätään allekirjoitettavat asiakirjat ja liitteet. Lataus napin kautta lisätään asiakirja (Huomaathan, että asiakirjojen pitää olla pdf-muodossa). Latauksen jälkeen valitaan onko asiakirja allekirjoitettava tiedosto vai liite. "Tähän asiakirjatiedostoon tulee allekirjoitussivu" tarkoittaa, että asiakirja on allekirjoitettava tiedosto, jolloin siihen generoituu allekirjoitukset. "Tähän asiakirjatiedostoon ei tule allekirjoitussivua" tarkoittaa, että kyseessä on liite, eikä siihen muodostu allekirjoituksia. Seuraavaksi painetaan "Lataa", jolloin asiakirjatiedosto latautuu palveluun. Asiakirjan voi poistaa punaisen ruksin kohdalta.



Mikäli lähettäjä allekirjoittaa asiakirjan itse, lähetetään asiakirja toiselle osapuolelle allekirjoitettavaksi painamalla "Allekirjoita asiakirja".

Mikäli toinen osapuoli allekirjoittaa asiakirjan ensin, allekirjoituspainikkeen tilalla on painike "Lähetä asiakirja".