Asiakirjan hylkääminen

Mikäli et halua allekirjoittaa asiakirjaa, voit hylätä sen.

Hylkääminen tapahtuu klikkaamalla asiakirjasivulla "Hylkää asiakirja" -linkkiä. Linkin klikkaamisen jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään selitteen asiakirjan hylkäämiselle. Selite lähetetään asiakirjan muille osapuolille tiedoksi. Selitteen kirjoittamisen jälkeen klikkaa "Hylkää asiakirja" -painiketta. Järjestelmä pyytää vielä vahvistamaan, että olet varma, että haluat hylätä asiakirjan.