Asemavaltuuden vastaanottaja saa sähköpostiin ilmoituksen, jossa kerrotaan myönnetystä asemavaltuudesta:

Klikkaamalla linkkiä käyttäjä ohjataan kirjautumaan palveluun.

Mikäli käyttäjä ei ole vielä rekisteröitynyt palveluun, hänet ohjataan rekisteröitymiseen. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjä tunnistetaan vahvalla tunnistuksella, jonka jälkeen käyttäjä valitsee salasanan ja hyväksyy palvelun käyttöehdot.