Jos palvelusta ladattu tiedosto on tallessa, mutta allekirjoitettua tiedostoa ei ole otettu talteen. Järjestelmässä on toiminto allekirjoitusten uudelleen muodostamiseen, kunhan alkuperäinen tiedosto joka aikanaan palveluun ladattiin on tallessa.

1) Kirjaudu sisään allekirjoituspalveluun, missä dokumentti on.

2) Navigoi oikean asiakirjan näkymään (tämä on se näkymä, missä tiedosto näkyy poistuneena)

3) Klikkaa linkkiä "lisätoiminnot"

4) Lataa ladattu tiedosto kohtaan “Muodosta allekirjoitukset” → Valitse tiedostot, järjestelmä palauttaa allekirjoitetun version tiedostosta.