Pääkäyttäjäoikeuden poistaminen

Nimenkirjoittaja voi poistaa pääkäyttäoikeuden kirjautumalla palveluun ja navigoimalla "Asemat ja valtuudet" välilehdelle ja valitsemalla sieltä "Vahvistetut pääkäyttäjät" kohdan.

Pääkäyttäjäoikeus poistetaan klikkaamalla "Poista" linkkiä:

Mikäli poistajalla on nimenkirjoitusoikeus yksin, pääkäyttäjäoikeuden poisto tulee voimaan heti.

Jaettu nimenkirjoitusoikeus

Mikäli poistajalla on jaettu nimenkirjoitusoikeus, pääkäyttäjäoikeus on vielä voimassa kunnes toinen nimenkirjoitettaja vahvistaa poiston:

Toisen nimenkirjoittaja tulee kirjautua palveluun, navigoida "Asemat ja valtuudet" välilehdelle, valita "Vahvistetut pääkäyttäjät" ja poistettavan pääkäyttäjän kohdalta linkkiä "Poista":

Ilmoitus käyttäjälle

Käyttäjä, jonka pääkäyttäjäoikeus on poistettu, saa sähköpostitse seuraavan ilmoituksen: