Kirjautuminen sähköpostiosoitteella ja salasanalla

Kirjautuminen palveluun vaihtelee asiakaskohtaisen ratkaisun mukaan. Joissakin palveluissa kirjautumispainikkeet on nimetty henkilön roolin mukaan, esimerkiksi "Kirjaudu asiakkaana" tai "Kirjaudu työntekijänä". Klikkaa sopivaa kirjautumispainiketta.

Joissakin asiakasratkaisuissa kirjautuminen tapahtuu vahvalla tunnistuksella, ja joissakin ratkaisuissa on mahdollista käyttää sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Mikäli kirjautuminen tapahtuu vahvalla tunnistuksella, palvelu ohjaa käyttäjän suoraan tunnistustavan valintaan.

Mikäli kirjautuminen on mahdollista käyttäen sähköpostiosoitetta ja salasanaa, palvelu näyttää kirjautumislomakkeen: