Asemavaltuuden myöntäminen

Yrityksen nimenkirjoittaja tai pääkäyttäjä voi myöntää yrityksen työntekijöille asemavaltuuksia palveluun. Asemavaltuus myönnetään kirjautumalla palveluun ja navigoimalla "Asemat ja valtuudet" välilehdelle ja valitsemalla sieltä "Vahvista uusi asema".

Asemaksi voidaan valita valmis rooli alasvetovalikosta tai syöttää kohdassa 2/4 oma nimi asemalle. Kentään "Vastaanottajien sähköpostiosoitteet" syötetään asemien vastaanottajien sähköpostiosoitteet pilkulla erotettuna.

2/4 kohdassa syötetään aseman nimi eri kielillä. Tämä tieto näkyy asiakirjojen allekirjoitussivulla asemavaltuutetun henkilön allekirjoituksen alapuolella.

Kohdassa 3/4 valitaan asemavaltuuteen liittyvät rajoitteet sekä valtuuden voimassaoloaika:

Kohdassa 4/4 voidaan lisätä vapaamuotoinen teksti, joka tulee valtuutetulle lähetettävään sähköposti-ilmoitukseen:

Asema vahvistetaan klikkaamalla "Vahvista uusi asema" painiketta.